Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A magyar a legősibb nép a világon, mi vagyunk Európa őscivil
  2023-08-13 20:00:50, vasárnap
 
 







10 áttörő bizonyíték: A MAGYAR A LEGŐSIBB NÉP A VILÁGON, MI VAGYUNK EURÓPA ÖSCIVILIZÁCIÓJA
Titkok szigete



A MAG népe és annak elhallgatott történelme tele van bizonyítékokkal arra vonatkozóan, hogy régebbiek vagyunk, mint a csiszolt kőszerszámok.

Avagy tőlünk, magyaroktól és őseinktől eredhet MINDEN.

Kétségtelen, hogy heves viták vannak mind a mai napig arról, hogy népünk múltja milyen mélyen gyökerezik a történelem szöveteiben.

Az azonban egyre biztosabbá válik, hogy egyes idegen erők - Habsburg hatásra - elhallgatták a dicső nemzetünk eredetét.

Hogy honnan származunk, és hogy egykor a MAGyarság, a MAG népe volt az, melyből mint magból fakadó fa, minden ered.


4000 éves magyar törzs nyomai

Egy korábbi felfedezés során egy 4000 éves ujgur törzsi temetkezési helyet találtak régészek, mely rengeteget egyezést mutatott az ősi hun sírokkal, temetkezési szokásokkal kapcsolatban.

Ma már tudjuk, bár még mindig kevésszer hangoztatott információ, hogy az ujgurok eredendően ősi magyarok rokonainak vallják magukat.


A magyar mint első írásos emlék a Földön

Hiszed vagy sem, de a világ legősibb írásos nyelvemlékei közé tipikusan olyan régészeti leletek tartoznak, melyek a magyar rovásírásra kísértetiesen hasonlítanak.


A MAG népének eredete

Másfelől azt is jelenti a MAG népe kifejezés, hogy mi voltunk az a civilizációs mag, melytől minden ered. ne feledjük, az első legősibb írások magyar rovásírások lehetnek, ráadásul világszerte több ponton találtak ilyen régészeti leleteket.

Vagyis minden ősi kultúra ugyanebből az ősi MAG-ból táplálkozott a kialakulásuk során.


Őskirajzás a Kárpát-medencéből

Sokak szerint a MAGYAR szó eleve a MAG népéből, és az abból való elnevezésből ered. A mag itt azt is jelenti, hogy a jégkorszak idején a Kárpát-medence geotermikus hatásai miatt az itt élő ősmagyarok élték túl a teljes Földet sújtó kataklizmát.


Mi voltuk Európa első telepesei?

A magyar nép ősei a napjainktól számított 40-35 ezer évvel ezelőtt Európában elsőnek megjelent europoid őstelepesek között voltak.


A modern kultúra bölcsője

Egész pontosan sokak szerint a Kárpát-medencéből, és erre írásos és régészeti emlékek is léteznek. Vagyis az emberiséget megtizedelő jégkorszakot követően az Őskirajzás folyamán a magyarság kultúrája és tudása áramlott szét a világban.

Ezért van az, hogy sok kultúra mutat hasonlóságot a miénkkel bizonyos aspektusokban.


Ősmagyar civilizációk nyomai Európában

A szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak.

Konkrétabban a politika, és a ránk erőszakolt történelem esetében nehéz lenne lenyelniük a békát, hogy többek közt Bosznia területén is megtalálhatók Európa, és a világ legősibb civilizációjának bizonyítékai...


A magyarság ősgenetikai kódja és az igazság

A magyar nép populációgenetikai szempontból ma Európa egyik legkarakterisztikusabban elhatárolható népessége (amire az Eu19 haplotípus - őskőkori genetikai marker - igen magas, kontinensünk népei között a magyarokban legmagasabb százalékarányban kimutatható jelenléte utal).


Világszerte ősmagyar rokonság és bizonyított kapcsolódás


Az ENSZ-ben a japánok, kínaiak és dél-koreaiak úgy kezelik a magyarokat, mint testvér nép! Így tehát, ha volt egy Shokotu nevű japán történész, ha nem, a japánok, koreaiak és kínaiak elismerik a rokonságot.


A piramisok lehetséges magyar eredete

Ahol azok a népek élnek, amelyek a kárpát-medencéből kirajzottak, ott mindenhol található piramis.

Érdekességképpen megemlíthető még, hogy az egyiptomi piramisok előtt lévő Szfinxet, az arabok Aba hun = hun atya néven nevezik!







EURÓPA LEGŐSIBB NÉPE A MAGYAR...
/Szőnyi Balázs/


"Sajnos Európa történelmét az indoeurópaiak írták, mialatt a finnek és a magyarok a finnugor elméleten vitatkoztak, és képtelenek voltak rekonstruálni a múltjukat. Gimbutas már mondott valami hozzám hasonlót, de a halála után az indoeurópaiak megpróbálták a felfedezéseit a saját érdekük szerint elferdíteni. Sajnos Európának még nincs meg a saját és közös régészeti tudatossága. Minden, amit Németországban találnak, az a germánoktól származik. Amit Oroszországban találnak, az orosz. Amire semmiképpen nem tudják ráhúzni az indoeurópai jelzőt, azt elfelejtik. És minden, ami feledésbe merült, az indoeurópaiak előtti európai civilizációhoz tartozik. Az európai nemzetek sovinizmusa az oka, hogy ugyanazt az ősi, európai arany bálvány civilizációt Ukrajnában Tripolje kultúrának, Romániában Cucuteni kultúrának, Magyarországon tiszai kultúrának, Jugoszlávia területén pedig Vinca kultúrának hívják. Az Égei-tenger partján még nevet sem adnak neki, mert az indoeurópaiak kitartóan azt állítják, hogy ők már ott voltak, ezért bármit találnak ott, az egyszerűen görög, protogörög vagy pregörög, de mindenképpen görög! Mi több, a románok erdélyi ásatásaik során tonnányi bronzleletet találtak, amik teljes mértékben megegyeznek a Tisza völgyében talált leletekkel. Ezeket a leleteket a románok az "északi trákoknak" tulajdonítják. Így jön létre egy újabb szellemnép, amit ráadásul csak a román tudósok ismernek. A Tisza völgyében találtaknak viszont nem tulajdonítanak nagy jelentőséget Magyarországon, ezek a tárgyak nem tartoznak a magyarokhoz."
(Részlet A magyar Európa legősibb népe?, Michelangelo Naddeo itáliai kutató nyilatkozatából!)

A legújabbkori genetikai kutatások megdöbbentő eredményeket hoztak. A vizsgálatok alapján megállapították a kontinentális alapgént (Eu19). Ez a gén azon részei közé tartozik, ami a különböző rasszok keveredése ellenére sem változik! Ha már meghatározták ezt az alapgént, akkor meg is nézték, hogy Európa népeiben milyen arányban található meg. Az átlagos előfordulás 10-15% között mozgott, de például a finnekben csak 9% az előfordulás aránya a népességen belül! A magyarság ezt a gént több mint 60%-os arányban hordozza. Az Eu18 a másik alapgén, ami - állítólagos ősünkhöz - a Cromagnon-A-hoz köthető. Ez a magyar lakosságban több mint 13%-ban megtalálható. (Csak halkan jegyzem meg, hogy Hideo Matsumoto professzor vérvizsgálatai alapján a belső-ázsiai származás is elvethető, hiszen az ott annyira jellemző markerek a magyar lakosság mindössze 4%-ában fordulnak elő! Itt utalnék még Naddeo professzor megállapítására is.)

Ornella Semino és 16 genetikus munkatársa közös közleményt tettek közzé, a Science c. tudományos szaklap 2000. november 10-i (vol. 290.) számában. A több évig tartó, populációgenetikai vizsgálataik alapján közzé tették az európai népek genetikai rokonságát. A magyarság genetikai térképe alapján a következő megállapításokat tették:

A magyar nép ősei a napjainktól számított 40-35 ezer évvel ezelőtt Európában elsőnek megjelent europid őstelepesek között voltak.

A magyar nép populációgenetikai szempontból ma Európa egyik legkarakterisztikusabban elhatárolható népessége (amire az Eu19 haplotípus a magyarokban legmagasabb százalékarányban kimutatható jelenléte utal).

A magyar nép legközelebbi - genetikai szinten igazolható - rokonai a lengyel, az ukrán, továbbá a horvát nép. (És ez történetileg is igazolható!)

Ezekről a tényekről tesz említést Czeizel Endre, A magyarság genetikája c. könyvében. ,,A magyar férfiak 60 %-a az Eu-19-es - őskőkorszakbeli - ősapa utóda. A magyar férfiak további 13,3 %-a az Eu-18, 11 %-a az EU-7, és 8,9 %-a az EU-4 ősapa utóda. Mindez azt jelentheti, hogy a jelenlegi magyar férfiak 93,3 %-a négy ősapától ered, és 73,3 %-a már az őskőkorszakban itt élt férfiak utódja." (im. 235. oldal, 3. bekezdés)

Róna-Tas András, a szegedi urál-altáji tanszék vezetője és professzora azt állítja, hogy a nyelvrokonság csak abban az esetben fogadható el, ha a vérségi rokonság is fennáll! Igen ám, de a ,,legközelebbi nyelvrokonaink" - a vogulok és az osztjákok - mongoloid fajtájúak! Reguly Antal járt közöttük és teljes mértékben visszautasította a rokonságot, ugyanúgy, mint Jankó János, a Zichy Jenő vezette kutatóút nyelvésze.

Paul Topinard francia antropológus, 1881-ben kiadott első antropológiai kézikönyvében ezt írja: ,,Mai napság a műveltebb magyar családok arcvonásai a legszebbek közé tartoznak egész Európában. A közepesnél valamivel nagyobb termetű, jól megtermett testalkatúak, szabályos arcvonásúak, barnás vagy fehéres bőrszínűek, barna hajúak és szeműek... antropológiai szempontból az eddigi adatok a finnekkel való rokonság ellen tanúskodnak..."

Henkey Gyula antropológus, a kecskeméti Forrás 1981. májusi számában közzétett tanulmányának - Magyarország mai lakosságának embertani vizsgálata és a magyar őstörténet - befejező részében ezt írja: ,,A honfoglalók között Lipták Pál által 12,5%-ban kimutatott uráli típus gyakorisága ma a 0,1%- ot sem éri el."

Cser Ferenc (Gyökerek. Melbourne, 2000. c. könyve) szerint:: ,,Childe írja a 'Dawn of the European Civilization'-ben, hogy a Kárpát-medencében élő őslakosok az ún. szögletes fejű, robosztus, mesocephallic (közepes koponyájú), széles járomcsontú, rövid és egyenes orrú rasszhoz tartoztak és ez a rassz nem tűnt el akkor, amikor az i. e. VII. évezred derekán Anatóliából - vagy egy közbenső helyről, mondjuk a Fekete-tenger éppen feltöltődő medencéjéből - egy másik rassz betelepedett a Tisza és a Körös partjára és meghonosította a gabonatermelést, hanem kb. egy évszázad alatt átvette és honosította azt a kultúrát. Ennek embertani hovatartozása nem ismert, mert nincsenek csontleletek. Ezt Gimbutas is megerősítette kiemelve, hogy ez a 'local (helyi) cromagnon' és szerinte ez a rassz lesz később a szalagdíszes, ill. kottafejes kerámiát művelő kultúra hordozója."

Tehát már 1957-ben egy őshonos népről beszéltek a tudományos berkekben, amit később Marija Gimbutas (1982 és 1991) - és nem csak ő - megerősít. A továbbiakban a szerző - tiszta antropológiai alapon - bizonyítja, hogy ez a ,,local cromagnon" (az ún. Cromagnon-B, az Eu19 haplotípus hordozója!) nem más, mint a kihaltnak vélt neandervölgyi és a cromagnoni egybeolvadása. Azé a neandervölgyié, akiről szinte semmit sem tudunk, csak azt, hogy agytérfogata közel akkora volt, mint a ma élő embernek - több mint 1400 cm3! (A jelen emberének 1450 cm3.) És mindez /itt ment végbe a Kárpát-medencében
, azon belül is nagyrészt a Miskolci-medencében és az erdélyi Kárpátokban.

2010-ben Joshua Akey, a Washingtoni Egyetem (Seattle) kutatója és társai elkészítették a neandervölgyi teljes genetikai térképét. Összevetették a ma élő emberével és azt találták, hogy - Afrikát kivéve - mindenkiben található neandervölgyi DNS, ami a teljes genom mintegy 2%-a. Kutatásaik alapján kijelentették, hogy a kereszteződés, mintegy 60 ezer évvel ezelőtt jöhetett létre. Ezzel a felfedezéssel alátámasztották nagy elődeik állításait. 2014-ben Joshua Akey és társai több mint 700 mai vérmintát megvizsgálva újabb felfedezést tettek, miszerint a neandervölgyi genomjának 30%-a örökítődött át a ma élő emberbe. De ez Amerika, térjünk vissza Európába!

John Baldwin írja a Pre-Historic Nations-ben: ,,Azok, akik ezt a témakört gondosan tanulmányozták, általában megegyeznek abban, hogy az a fajta, melyet Európában a magyarok... képviselnek, az őskorban majdnem az egész európai kontinenst benépesítette." (New York, 1971.)

Ezek után az sem meglepő, hogy Robert Ardrey a 350 000. születésnapját ünneplő Vértesszőlősi Samut, ,,Early Hungarian"-nek szólította! (The Hunting Hipothesis, New York, 1976.)

Kb. 45 ezer évvel ezelőtt jelent meg az Istállóskőn a Homo Sapiens Fossilis (modern ember). (Aurignacinak is nevezik, bár névadó helyét csak ~5000 évvel később érte el.) Mint a latin neve is mutatja, ez az ember már elsősorban csonteszközöket használt, ettől számít ,,modern" embernek. Az aurignaci ember elterjedt egész Európában, a Pireneusoktól a Kaukázusig. Ennek az emberfajtának tulajdonítják az M173 (Eu 18) jelű mutációt, amelytől származtatják az M17 (Eu19) genetikai jelűt. Ezek létrejöttét úgy képzelik el, hogy az aurignaci ember utódai, a gravettiek elkeveredtek a helyben talált neandervölgyiekkel, így Nyugat-Európában létrejött a Cromagnon-A, míg Közép-Európában a Cromagnon-B embertípus. Ezt az álláspontot megerősíti - többek közt - Erik Trinkhaus, a St. Louis-i Washington Egyetem kutatója és a lipcsei Max Planck Intézet is. Igenám, de a két térség emberanyaga sem volt egyforma. Gáboriné Csánk Vera írja erről, hogy a '80-as évekig, mintegy 150 teljes neandervölgyi csontvázat találtak a régészek világszerte. Ezek közül azonban mindössze 3-4 az olyan robosztus, vastag szemöldökű, majomszerű, mint az a bizonyos Neander-völgyben talált csontváz. Az összes többi a mai emberhez jóval közelebb álló, ,,kifinomultabb csontozatú" volt!

Kb. 15 ezer évvel ezelőtt véget ért a würm, az utolsó jégkorszak és megkezdődött a felmelegedés. A rénszarvasok és velük együtt a gravetti vadászok is északi irányban elhagyták a Kárpát-medencét, az őslakosok pedig elkezdtek áttérni a vadászatról az állattenyésztésre, a gyűjtögetésről a földművelésre. A folyamat eleinte elég lassan haladt, de aztán felgyorsította Anatólia felől bevándorló, földműves népesség, amely létrehozta a Körös-Maros kultúrát és kiterjesztette a földművelést, valamint bevezette a kerámiakészítést. (Ezek a délkeletről érkezők hordozták az Eu4-es haplotípust.) De az őseink sem voltak restek! Nemcsak átvették, de tovább is fejlesztették az új módszereket. Feltalálták az ekét és megteremtették a ,,vonaldíszes kerámiát".

Childe azt is leírta a The Danube in Prehistory (1929.) c. művében, hogy: ,,A Kárpát-medence volt a szarvasmarha európai háziasításának gócpontja, mert a vad őse itt élt a legnagyobb számban. A sertés helyi vad őseinek háziasítását a Kárpát-medencéből, főleg a bronzkorból lehet kimutatni."

Ez a kultúra már központifűtéses téglaépületeket emelt (lásd Erősd), a gazdálkodási körzetekben pl. az Alföldön vályogfalú kisházakat, a Dunántúlon ún. ,,hosszúházak"-at (20x8-10 m-es, gerendaházakat) épített. A ridegtartás is ekkor kezdődött, hiszen ezzel lehetett megtartani a jószág ellenálló képességét a betegségekkel szemben. Ez a módszer biztosította évezredeken át a magyar hús kiváló minőségét!

Heinrich Würm megállapította, hogy a Kárpát-medencében a gabonafélék kinemesítése az őscirokból i. e. 6000-ben már befejeződött. Állítását alátámasztják a gabonatermesztéshez szükséges kőszerszámokat előállító ipartelepek feltárásai és azok kormeghatározásai Tarcal, Tokaj, és Csitár térségében.

Kb. 6800 éve megkezdődött a kirajzás a Kárpát-medencéből, Nyugat-Európa és az Ural felé. A nyugat felé vándorlók elárasztották Európát és kulturális robbanást hoztak létre. A helyi népesség nekik köszönheti a földművelést, a házépítést, a temetkezést, a kifinomult fazekasságot és a magas színvonalú kőmegmunkálást is.

Anne Morelli belga őstörténész így ír egyik könyvében: ,,Ugyanis a legrégibb időkben nomádok vándoroltak ide-oda Belgium területén. Ezeknek a nomádoknak a neve ma még ismeretlen, de Kr. e. 5250-4900 között magyar földmíves csoportok vándoroltak be Belgium területére a Balaton környékéről és Dél-Magyarországról." (Lásd még Hugh Hencken és T. Douglas Price munkáit.)

A keleten letelepedett kivándorlók létrehozták a Cucuteni (Kukutyini) kultúrát, ami a következő évezredekben egészen az Uralig nyomult. Később a telepesek egy része - keveredve a helyiekkel - észak felé vonult. Ezért is közeli rokonaink az ukránok és a lengyelek.

Grover S. Krantz kijelentése is ezt erősíti meg: ,,Általában azt állítják, hogy az uráli magyarok egy bizonyos keleti pontról vándoroltak Magyarországra a Kr. u. IX. században. Ehelyett én úgy vélem, hogy az összes egyéb uráli nyelvűek terjeszkedtek kifelé Magyarországról az ellenkező irányba és egy sokkal korábbi időben..."

Egy másik cikkében pedig így ír: ,,... az uráli nyelvek elterjedésére csak egy lehetséges magyarázat marad, hogy a nyelvcsalád Magyarországról ered és innen terjedt el az ellenkező irányba. Ez nem jelent komoly problémát, ha az eredetet és elterjedési idejét a legkorábbi újkőkorra tesszük. Ha mindez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy az összes helyben maradó európai nyelv közül gyakorlatilag a magyar a legrégibb."










Európa legősibb népe a magyar...

Link

Link


Szkíta-Hun-Magyar a MAG NÉPe!

Link



Európa legősibb népe a magyar: bizonyítékok, melyeket sokáig tagadnak, mégis minden nyilvánvaló...

Link



Ami a történelem könyvekből kimaradt: tények a világ legdicsőbb népéről, a hunokról

Link














 
 
0 komment , kategória:  Történelem  
Címkék: kerámiakészítést, megállapításokat, százalékarányban, visszautasította, civilizációjának, érdekességképpen, megállapították, központifűtéses, magyarországról, téglaépületeket, őskőkorszakbeli, bizonyítékokkal, megállapítására, alátámasztották, gabonatermelést, öscivilizációja, csonteszközöket, nyilatkozatából, oroszországban, megállapította, kőszerszámokat, meghonosította, kőmegmunkálást, németországban, magyarországon, gerendaházakat, tulajdonítanak, háziasításának, születésnapját, őskőkorszakban, vérvizsgálatai, nyelvrokonaink, gyűjtögetésről, civilizációhoz, megteremtették, tanulmányozták, csiszolt kőszerszámok, történelem szöveteiben, azonban egyre, dicső nemzetünk, korábbi felfedezés, 4000 éves, ujgurok eredendően, magyar mint, világ legősibb, magyar rovásírásra, első legősibb, kialakulásuk során, abból való, jégkorszak idején, teljes Földet, napjainktól számított, MAGYAR LEGŐSIBB NÉP VILÁGON, VAGYUNK EURÓPA ÖSCIVILIZÁCIÓJA, EURÓPA LEGŐSIBB NÉPE MAGYAR, Szőnyi Balázs, Sajnos Európa, Sajnos Európának, Amit Oroszországban, Ukrajnában Tripolje, Romániában Cucuteni, Részlet, Michelangelo Naddeo, Hideo Matsumoto, Ornella Semino, Czeizel Endre, Róna-Tas András, Reguly Antal, Jankó János, Zichy Jenő, Paul Topinard, Henkey Gyula, Lipták Pál, Cser Ferenc, European Civilization’, Marija Gimbutas, Joshua Akey, Washingtoni Egyetem, John Baldwin, Pre-Historic Nations-ben, Robert Ardrey, Vértesszőlősi Samut, Early Hungarian”, Hunting Hipothesis, Homo Sapiens Fossilis, Erik Trinkhaus, Louis-i Washington Egyetem, Planck Intézet, Gáboriné Csánk Vera, Heinrich Würm, Anne Morelli, Hugh Hencken, Douglas Price, Grover,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gaál Viktor gondolata  Környezetvédelem  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Rögtön puha Mézes Krémes  A boldogság ült a világvégén  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Szép estét  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam Krisztina b...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Volt egy...  Környezetvédelem  Az idő elsodorja létezésünk  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Életművészet  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Tehetségtelen gyerek nincs.  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Miért nem menti meg Jézus...  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  képre írva  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  György napra  Beney Zsuzsa - Tavasz  Föld napja április 22  Mosolyogtál már ma?  próbáljuk ki az őszinteséget  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Krisztinától  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  A végzet az  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Búzaszentelés  A végzet az  Gaál Viktor gondolata  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Tehetségtelen gyerek nincs.  A világnak égető szüksége van ...  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam Krisztinától  A világnak égető szüksége van ...  Különös!  Esti kép  Esti kép  Alvó cica  Emlék 
Bejegyzés Címkék
csiszolt kőszerszámok, történelem szöveteiben, azonban egyre, dicső nemzetünk, korábbi felfedezés, 4000 éves, ujgurok eredendően, magyar mint, világ legősibb, magyar rovásírásra, első legősibb, kialakulásuk során, abból való, jégkorszak idején, teljes Földet, napjainktól számított, modern kultúra, emberiséget megtizedelő, magyarság kultúrája, miénkkel bizonyos, szénizotópos mérések, ránk erőszakolt, magyarság ősgenetikai, magyarokban legmagasabb, piramisok lehetséges, népek élnek, kárpát-medencéből kirajzottak, egyiptomi piramisok, indoeurópaiak írták, finnugor elméleten, halála után, indoeurópaiak megpróbálták, indoeurópai jelzőt, indoeurópaiak előtti, európai nemzetek, indoeurópaiak kitartóan, egyszerűen görög, románok erdélyi, újabb szellemnép, román tudósok, magyar Európa, legújabbkori genetikai, vizsgálatok alapján, különböző rasszok, átlagos előfordulás, finnekben csak, előfordulás aránya, népességen belül, másik alapgén, magyar lakosságban, belső-ázsiai származás, magyar lakosság, több évig, európai népek, magyarság genetikai, következő megállapításokat, tényekről tesz, magyarság genetikája, magyar férfiak, jelenlegi magyar, szegedi urál-altáji, nyelvrokonság csak, esetben fogadható, vérségi rokonság, osztjákok &#8211, műveltebb magyar, legszebbek közé, közepesnél valamivel, eddigi adatok, finnekkel való, kecskeméti Forrás, magyar őstörténet, honfoglalók között, közbenső helyről, másik rassz, évszázad alatt, rassz lesz, tudományos berkekben, szerző &#8211, kihaltnak vélt, cromagnoni egybeolvadása, jelen emberének, erdélyi Kárpátokban, neandervölgyi teljes, teljes genom, felfedezéssel alátámasztották, neandervölgyi genomjának, témakört gondosan, őskorban majdnem, egész európai, latin neve, aurignaci ember, emberfajtának tulajdonítják, gravettiek elkeveredtek, helyben talált, álláspontot megerősíti, régészek világszerte, olyan robosztus, összes többi, utolsó jégkorszak, gravetti vadászok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4894
  • e Hét: 24713
  • e Hónap: 64534
  • e Év: 242409
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.